majkel933 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 WitamTak jak napisałem wyżej mam problem z zamkiem w drzwiach. Działa jak chce raz tak raz nie..... Po podłączeniu pod VAG wszystko jest ok zero błędów.Filmik pokazuje jasno sytuacje jaka jest. Dodam że na początku było to tylko prawe przednie drzwi teraz też mam coś takiego u pasażera z tyłu też po prawej stronie ogólnie masakra potrzebuje na szybko jakieś pomocy ! https://www.youtube.com/watch?v=F1omXk-DvHk&feature=youtu.be Pozdrawiam
puchaty106 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 WitamSprobuj zamknac auto i otworz kluczykiem bez pilota zamkiem moze pomoze ja mialem to samo tak zrobilem i dziala.
majkel933 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 Dzięki zaraz spórbuję a jak nie to niestety zamek do wymiany przód i tył
puchaty106 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 I jak pomglo czy zamek trzeba wymienic?
majkel933 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Do wymiany niestety Trzeba było wymienić cały moduł zamka i wszystko działa jak nowe
Rekomendowane odpowiedzi