Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL]opony minerva F101 91H 196/65R15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam klubowiczów :hi:

W związku z tym że zamierzam kupić 4 nowe opony mam do was pytanie. Czy opony minerva F101 91H to są opony godne zakupu. Jeżeli ktoś miał takie oponki to niech napisze jak one sprawują sie w eksploatacji z góry dziekuję

Opublikowano

Co to w ogóle za Firma ta minerva :mysli: Szukałem tego w kilku sklepach internetowych i nie znalazłem. Dopiero na allegro wypatrzyłem i powiem Ci, że za 130 zł to rewelacji nie bedzie, delikatnie mówiąc... :gwizdanie:

Nie sądze też, żebys znalazł tutaj kogos kto by te opony miał na swojej :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

To może powiesz mi kolego jakie kupić opony tak żeby moja kieszeń zbytnio nie ucierpiała a zarazem oponki żeby były w miarę dobre :)

Opublikowano

Tak żeby kieszeń zbytnio nie ucierpiała to pojęcie względne..., dla jednej osoby 300 zł to max jaki da za opone a inny od tej kwoty zaczyna poszukiwania :wink4: Jaką kwotę jestes w stanie wydać?

Opublikowano

mam na passacie zalozone Fulda CARAT PROGRESSO tyle ze 205/60/15 i jestem z nich naprawde zadowolony :good:,moge je smialo polecic :),w rozmiarze jaki szukasz kosztuja 171zl.

Opublikowano

kolego jesli chodzi o minerve i widziales je na allegro to moje napewno aukcje, bo chyba tylko ja mam ta opone w ofercie.

Co do samej opony to chinszczyzna, tyle ze jedna z lepszych chinskich. I pomimo, ze jestem zdania ze warto dolozyc do lepszej opony to gwarantuje ze bedziesz z niej zadowolony, cena jest naprawde dobra i opona tez, szczegolnie dbaja o mieszanke gumy, sa ciche i komfortowe.