Djevent Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich ! Jako że pojawił się problem przerywania podczas przyspieszania, w pierwszej kolejności padło na sprawdzenie pompowtrysków. ( wymieniłem również filtr paliwa ) Analizę przeprowadzono na biegu jałowym Poniżej przedstawiam zapis z VAGa według mnie chyba jest ok, ale proszę o waszą opinię i ewentualnie porady co jeszcze mozna sprawdzić. http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2s9shg7&s=8#.U_xdp2MvzEo bieg jałowy 3000 obr http://i57.tinypic.com/mvow7t.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 mialem ten sam problem. W grupie 23 u mnie bipy są w okolicach +90 więc tragiczne, ale pomogło mi czyszczenie pompek preparatem liqui moly. Zanim zdecydujesz się na wymiane czegokolwiek to zainwestuj 50zł i przeczyść cały układ Jeżeli to nie pomoże to szukaj innej przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek83 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ściągnij wężyk z zaworu egr i wsadz do niego srubke i sprawdz czy dalej przerywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djevent Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Niestety zdjęcie wężyka nic nie zmienia Winna okazała się pompka paliwa w zbiorniku, która podawała paliwo z małym ciśnieniem. Praktycznie nie było łopatek wypychających paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ciekawe dlaczego się rozpadła Raczej nietypowa awaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi