Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oryginalne kolory przewodów LGY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę się sporo teraz bawił w elektryke w furze (pamięć foteli, elektryka lędźwi, itp.), chciałbym to zrobić jak Pan Bóg przykazał zgodnie ze schematami.

Gdzie mogę kupić przewody LGY z kolorami izolacji, które znajdują się na schematach z ESLA, a jest ich od zakichania? Najlepiej jakby można było je kupić w jednym miejscu i nie w ilościach hurtowych (np. w kawałkach po 10m).

Głównie interesują mnie przewody o przekroju 0,35mm.

Edytowane przez worm87

Opublikowano

Poszukaj w sklepie www.conrad.pl maja tam większość przekrojów i kolorów przewodów samochodowych.

Opublikowano

kolega ostatnio w vectrze c montował skórę z pamięcią.

I kabeki dobierał sobie z ... innej instalacji samochodowej którą miał z dawnych czasów. Ja też jak dorabiałem parę kabelków to brałem z instalacji innego auta.

na allegro da się dorwać tego typu instalacje. jest dużo to powinno się znaleźć coś w sensownej cenie

a tak przy okazji - czy w A4 jest pamięć lusterka wewnętrznego ? bo w VC jest lusterko z silnikami w środku :o

Opublikowano
  • Autor

Jakby było tak prosto dorwać gotową instalację to bym się nie bawił w składanie.

Lusterko wewnętrzne z pamięcią?? No to już kosmos. Trochę to dziwne bo wtedy trzeba takie lusterko regulować pokrętłem a nie ręcznie.

W audi oczywiście czegoś takiego nie ma.

Opublikowano
  • Autor

No własnie po wstępnym rozeznaniu wytypowałem ten sklep. Chociaż niestety wszystkich kolorów nie mają. Ale będziemy coś składać :-)

Opublikowano

Jakby było tak prosto dorwać gotową instalację to bym się nie bawił w składanie.

Lusterko wewnętrzne z pamięcią?? No to już kosmos. Trochę to dziwne bo wtedy trzeba takie lusterko regulować pokrętłem a nie ręcznie.

W audi oczywiście czegoś takiego nie ma.

Chodziło mi o dowolną instalację z dowolnego auta, bo tam jest dużo kolorków :)

a lusterko ustawia się ręcznie, ale po wybraniu innego nastawu z pamięci, to się samo przestawia na tą pozycję, na którą ktoś go w danej zapisanej konfiguracji ustawił

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze się upewnię co do typu przewodu. Trochę czytałem i wnioskuję, że nie ma żadnej różnicy czy kupię FLRY-A, FLRY-B czy LGY?

Poprawcie mnie jeśli się mylę.