Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tapicerka drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie miałem pojęcia w którym dziale to napisać, ale myśle, że wybrałem dobry.. Chodzi mi o pytanie dot. tapicerki drzwi tylnych, aktualnie w samochodzie mam nagłośnienie tylko na przód.. lipna sprawa bo troche słabo to gra no i z tyłu nie bardzo słychać muzyke.. A więc nosze się z zamiarem wymiany tapicerki na tylnych drzwiach i montażem głośników. Więc podeszłoby to czy jak?

Opublikowano

Jakie masz radio? Ori czy inne? Z tego co się orientuję to w większości A4 są głośniki z tyłu tylko przy nieoryginalnym radiu potrzeba specjalnej kostki/przejściówki do uruchomienia tylnych głośników i ewentualnego suba.

Opublikowano
  • Autor

Radio mam niefabryczne. Raczej jest niemozliwe zebym mial jakies glosniki z tylu bo nigdzie nic takiego nie ma, nawet nie mam w tylnich drzwiach 'kratki' za ktora moglby byc glosnik ;/

Opublikowano

Najprościej będzie jak ściągniesz boczek i zobaczysz czy masz głośnik

Opublikowano

może taka wersja że tylko przód głośniki mupuj tapicerkę z miejscami pod głosniki i głośnikami montuj i będzie hulać:)

Opublikowano
  • Autor

I tak chyba zrobie.. ;) jeszcze mam takie jedno pytanko czy głośniki z vectry b (tył) śmiałoby weszły? bo z tego co wyczytalem to audi z tyłu ma zamontowane 16?

Opublikowano

dokładnie, z tyłu są 16cm.

Opublikowano
  • Autor

Panowie jest takie pytanko, bo patrzałem na oryginalne mocowanie głośnikow w przednich drzwiach no i one są przykręcane tak jakby od tyłu na trzy śrubki, a oplowskie głosniki mają od przodu otwory na śruby i teraz moje pytanie brzmi następująco; będe musiał dorabiać jaką 'rame' na tylne głośniki czy jak je tam zamocować ?

Edytowane przez Cycu87

Opublikowano

Są kolego dostępne specjale dystanse. Ja także przy wymianie głośników w przednich drzwiach takie dystanse musiałem dokupić. A i mam ten sam problem co Ty, czyli glośniki tylko w przednich drzwiach.

Opublikowano
  • Autor

Czyli wystarczyło by zakupić taki dystans? :) Na jakie głośniki zmieniałeś z przodu? Jak odczucia po zmianie ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kolego dystanse sa standardowo na glosnik 13. Ja zmienilem na pionki i jestem bardzo zadowolony

Opublikowano
  • Autor

No tak ale z tego co tam widziałem oryginalnie głośniki są przykręcane od tyłu, a są też głośniki z wkrętami od przodu, więc wtedy trzeba te dystanse stosować (tak zrozumiałem z wypowiedzi kolegi nad tobą) :P czyli nie bawiłeś się w zadne dystanse itd. tylko wsadziłeś normalnie 13?

Opublikowano

dystanse są potrzebne żeby te 13 włożyć