KmK 0 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Ma ktoś godnego polecenia fachowca od renowacji felg z Krakowa lub okolic ? Chętnie bym je od razu pomalował na mat. Z góry dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenzi 0 Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 siemka, powiem Ci z własnego doświadczenia Marek Czaja z Wieliczki robi to od lat , terminy długie ale warto zjadł zęby na felgach i dysponuje profesjonalną komorą , ceny od 100 - do 150 za szukę w zależności od lakieru . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KmK 0 Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 siemka, powiem Ci z własnego doświadczenia Marek Czaja z Wieliczki robi to od lat , terminy długie ale warto zjadł zęby na felgach i dysponuje profesjonalną komorą , ceny od 100 - do 150 za szukę w zależności od lakieru . Dzięki, sporo pochlebnych info w sieci o nim czytałem. Wygląda na to, że trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość i odświerzyć nieco felunek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kixon 0 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Być może za daleko dla Ciebie , ale polecam w Katowicach ul. Oswobodzenia 50 . Rok temu malowałem 17 s-line cena 250zł , robota profi , tylko musiałem czekać przeszło 2tyg bo panowie mieli trochę kompletów do pryśnięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kupczak90 1 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 ma ktoś adres e-mail do speców z Wieliczki ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts