Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] Szyba reflektora biksenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam mocno porysowaną szybę w reflektorze. Serwis zaproponował mi zakup całej obudowy z szybą za 2000pln :wallbash: Na allegro cena całego reflaktora biksenon to ok 1000-1200pln.

Czy można gdzieś kupić zamiennik obudowy reflektora/szybę?

Opublikowano

Reflektor kupisz na allegro troszkę taniej ok 400-500 zł.Jeśli nasz tylko porysowany to nie musisz kupować kompletnego xenona,wystarczy sama puszka :) Tylko sprawdz jaki masz -skrętny-z białym migaczem ?? są różne.

Ja robię jeszcze tak że zawożę do lakiernika który poprostu mi je maluje bezbarwnym lakierem :) po polerce.Każdy reflektor tak jest malowany w fabryce :) i wygląda jak nowy :wink4:

Opublikowano

Ja robię jeszcze tak że zawożę do lakiernika który poprostu mi je maluje bezbarwnym lakierem :) po polerce.Każdy reflektor tak jest malowany w fabryce :) i wygląda jak nowy

jaki koszt takiej usługi :mysli:

Opublikowano

A dla kogo :mysli:

Opublikowano

no dla mnie :decayed:

Opublikowano

no dla mnie :decayed:

zaraz się zrobi OT :gwizdanie: sześciopak piwa :wink4:

Opublikowano

szybę możesz przekleic bo w B7 się da :) w B6 nie dało się :)[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2008, 11:50_________________________________________________ale po kombinować jak możesz kupic taki jak masz :)

np

http://www.motoallegro.pl/item432492965_audi_a4_2005_bi_xenon_prawy_lub_lewy_reflektor.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...