Bose 0 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 (edited) Witam Po kupnie samochodu przeglądałem wnętrze i rzucił mi się w oczy kabelek do którego podłączone było "coś". Dziś przy okazji niedzieli wyjąłem owe coś i okazało się, że jest to podłączone do zestawu głośnomówiącego i nie wiem co to jest i do czego służy. Oczywistym jest stwierdzenie- jeżeli zestaw głośnomówiący działa, to po co grzebać... Z tym, że telefon z podłokietnika ktoś wyjął i został sam "stolik", który wyskakuje po wciśnięciu przycisku blokady (właściwy uchwyt na telefon też się ulotnił). Ktoś wie do czego to służy (jakiś uchwyt) i jaką rolę spełnia? Jest tam też wtyczka jack 2,5. Szukając dla niej miejsca znalazłem nad nogami pasażera ze schowkiem centralkę z dwoma wejściami z czego jedno było zajęte, ale całość jest zaklejona taśmą tak jakby ta jedna wtyczka nie była potrzebna. Niestety nie zaznaczę tego, bo mam lapka w serwisie i jestem skazany na telefon.. Wejście jest z lewej strony pod drugą kostką. Może jest to jakaś opcja dla zestawu z uchwytem montowanym na desce przy radiu? Edited September 21, 2014 by Bose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom-asz 0 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 To jest uchwyt montowany Vw do tego jescze potrzebny jest adapter do telefonu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bose 0 Posted October 31, 2014 Author Share Posted October 31, 2014 A wiesz może jaki adapter ( jak to wygląda) ? Bo ogólnie, to mam stolik na telefon w podłokietniu. Jedynie brak mi tam uchwytu na telefon i samego telefonu. I czy może wiesz jakiego szukać telefonu do takiej wtyczki (mam to pod podłokietnikiem przy ręcznym)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts