Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Włącznik świateł awaryjnych [10 pinów]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Audi A4 B5 99r. po lifcie z hakiem montowanym w niemczech, na 99% oryginalny. Wysiadł mi przerywacz kierunkowskazów czyli włącznik awaryjnych do wymiany. I tu pojawia się problem numer oryginalnej części to 8D0 941 509 K mój oryginalny wyłącznik posiada 10 pinów a nie 9 jak wszystkie zamienniki na allegro czy w sklepach których szukałem i byłem pytać. Jak się domyślam ten jeden pin jest odpowiedzialny właśnie za ten oryginalny hak (na prędkościomierzu też mam dodatkowe diody od kierunkowskazów w przyczepce jak są włączone). Czy ktoś może się orientuje gdzie można dostać taki NOWY włącznik jaki potrzebuje dla wersji z oryginalnym hakiem? Czy porostu zostaje kupno używanego i loteria jak długo podziała? A może idealnie pasuje coś z innego modelu albo jakiś zamiennik tak żeby było 10 pinów i działały kierunkowskazy i awaryjne w przyczepce? Pozdrawiam. I z góry dzięki za wszelką pomoc.

Opublikowano

Może postaraj się wymienić sam przekaźnik w środku. Był w tym dziale taki temat, poszukaj. Koszt minimalny, jeśli sam sobie przelutujesz.