Banita95 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Panowie będę chciał zrobić aira do audi lepiej kupić gotowca np od mapeta czy składać samemu ? kasa jaką będę chciał przeznaczyć na zestaw to ok 4-5k max!Od zawieszenia oczekuje jak najmniejszej awaryjności i wygody nie pisać tylko że za takie pieniądze to lipa itp tylko liczę na sensowne odpowiedzi i pokierowanie mnie w tym celu z góry dziękuje !
SMS Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Z tego co wiem to kolega z forum czorny mial takie zawieszenie na sprzedarz.
Banita95 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 Ok dzięki napisze do niego a ktoś moze sie wypowie?
karpatka Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Wejdź na stronkę mapet tuning tam na pewno ci doradzą w sprawie air ride
Banita95 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 Nic mi nie doradzi od razu doradził mi system prestige za prawie 5k dobry zestaw itp ale pogadałem z ziomkiem z innego forum i za 2.5k mogę mieć też dobry sytem tylko że składany samodzielnie
Rekomendowane odpowiedzi