-sebo- Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Panowie macie jakis schemat jak przerobic zamek w klapie aby dzialalo z instalacja z przedlifta?
Magicbattle Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 nie ma takiej opcji w avancie. w polifcie klapa otwierana jest elektrycznie silownikiem
-sebo- Opublikowano 25 Września 2014 Autor Opublikowano 25 Września 2014 Ok. To co w takim razie potrzebuje żeby to działało?
Arkadiush Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 kolego chyba nię będzie to banglać. ktoś gdzieś poruszał temat i koszty wyniosły zbyt dużo za wszystko.. Najlepiej sprzedaj to i kup polifta ;]
-sebo- Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Koledzy a macie jakies namiary na tematy poruszane lub jakies schematy?
Turboniasty Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 mam podobny problem, jak narazie zalazłem tylko takie info: "Trzeba zrobic sterowanie, gdzie silownik pneumatyczny bedzie otwieral i zamykal obwod zasilania aby moc otwierac klape. ja tak mam i dziala juz dosyc dlugi czas." "ja nie bawilem sie w pneumata tylko odrazu pompka z polifta z otwieraniem z kluczyka. trzeba raptem pare kabelkow dolutowac. 2 chyba masa z pompki i sterowanie plusem nie pamiętam dokładnie i oczywiscie zamek i rygiel w progu i ta bleda plastikowa albo swoja dociac. w sedanie lepiej zrobic elektrycznie z wymiana pompki po kluczyku bo mozna zrobic moda odrazu z automatyczna klapa" link do tematu: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/207251-klapa-tylna-i-zderzak-poliftowy-do-przedlifta/#entry4016821
-sebo- Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Nikt z Was sie tym nie zajmował? Sporo pisze, że sie nie opłaca. Ale jakiś schemat czy cos:)
Rekomendowane odpowiedzi