Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

da rade podlaczyc mp3 playera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy jest mozliwosc podlaczenia mp3 playera do mojego radia audi delta? wydaje mi sie, ze bedzie to lepsza inwestycja niz zmieniarka cd z mp3.

Opublikowano
witam, czy jest mozliwosc podlaczenia mp3 playera do mojego radia audi delta? wydaje mi sie, ze bedzie to lepsza inwestycja niz zmieniarka cd z mp3.

Tylko poprzez adapter czyli taką kasete z kablem i gniazdkiem wejścia audio. Pełno tego na allegro.

Opublikowano
  • Autor

Tylko poprzez adapter czyli taką kasete z kablem i gniazdkiem wejścia audio. Pełno tego na allegro.

takie rozwiazanie niezbyt mnie interesuje bo jakosc dzwieku bedzie na pewno duzo nizsza niz z cd.

a co z podlaczeniem playera do wzmacniacza? slyszalem, ze takie rozwiazanie jest mozliwe.

Opublikowano

a co z podlaczeniem playera do wzmacniacza? slyszalem, ze takie rozwiazanie jest mozliwe.

Jak najbardziej jest możliwe. Montujesz wzmacniacz i na wejście (zwykle chinch) wpinasz mu mp3 playera. Jedyny problem to ustalić jak ma być wzmacniacz włączany. Normalnie podpina się to pod kabel z radia (remote) który daje +12 na kabelku i załącza wzmacniacz jak włączone jest radio. Mógłbyś np podpiąć go pod stacyjkę...

Opublikowano

Jak najbardziej jest możliwe. Montujesz wzmacniacz i na wejście (zwykle chinch) wpinasz mu mp3 playera. Jedyny problem to ustalić jak ma być wzmacniacz włączany. Normalnie podpina się to pod kabel z radia (remote) który daje +12 na kabelku i załącza wzmacniacz jak włączone jest radio. Mógłbyś np podpiąć go pod stacyjkę...

a nimożna by pod wzmacniacz z radia i wypuścić kabel na zewnątrz np do schowka