Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podsufitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy czy podsufitka z sedana polifta z szybrem pasuje do przedlifta?

i jeszcze jedno pytanie czy do podsufitki bede potrzebował plastiki słupków czy stare przedliftowe podejda?

Opublikowano

Kolego, ja ostatnio wymieniałem podsufitkę w Avancie z przedlifta na polift - kształtem pasuje, ale problem jest z zamocowaniem rączek z tyłu - w poliftach otwory są przesunięte o jakieś 1,5 cm (ja wierciłem otwory w blaszce i dawałem blachowkręty - trzyma, ale nie jest to oryginał). Koniecznie załatw sobie wszystkie słupki z polifta (łącznie z tym co osłania słupek z pasami bezpieczeństwa). Poza tym trzeba delikatnie zmodyfikować instalację do oświetlenia, ale to i kilka innych cennych informacji na forum znajdziesz http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-montaz-lampki-podsufitki-poliftowej-przedlifta-166782/. Generalnie jest trochę zachodu, ale efekt jest OK (u mnie odkleił się materiał i zwisał do połowy szyb, stąd moja motywacja do wymiany :)

Opublikowano
  • Autor

Mnie ten sam powod motywuje do wymiany. O instalacji i slupkach wiem oraz o tym ze szyber trzeba zmienic. Ciekawi mnie tylko czy w sedanie tez te mocowania sa przesuniete jak w avancie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A z tym szybrem to jaki jest problem? U siebie też planuję zmianę podsufitki na poliftową i szyber też mam do wymiany bo jest zużyty, więc rozumiem że musi być poliftowy tak? W czym jest problem? W silniczku, instalacji czy wymiarach?

Opublikowano
  • Autor

Musisz miec poliftowy bo instalacja sterowanie poliftowego jest inne i inne mocowanie z podsufitka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam pojecia, jak sie zabrac za zdejmowanie tych wszelkich slupkow I plastikow. Moze ktos posiada jakis tutorial, albo instrukcje demontazu heh?