nike166 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Hej, Michelin jak wiadomo wypuścił nowego Alpina i bardzo się nad nim zastanawiam jak myślcie sprawdzi się ? Miałem kupić wersję z tamtego roku A4 ale zauważyłem, że w sprzedaży jest już nowszy model. Doradźcie coś czy warto kupić nieprzetestowaną opone ? Ale w końcu to Michelin więc sam nie wiem... U siebie w wulkanizacji A4 mogę nabyć za 210zł , a A5 240zł z montażem oczywiście cena przed sezonem i dość atrakcyjna. Mowa o 195/65/15. Nikt nic się nie wypowie ?
vwbartus Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 wydaje mie sie że PA4 istnieje na rynku od 2000 lub 2001 roku wiec nie zastanawiał bym sie i brał najnowszy model czyli PA5 ;-)
nike166 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Ale tu jest mowa o zwykłym Alpinie, a nie o Pilot Alpin
Hugo Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Przy normalnej jeździe i tak dobrych oponach raczej nie odczujesz różnicy. Śmigam od 2 sezonów na A4 i jestem zadowolony
Kaiserman Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Alpiny A4 za 210zł to na 100% nalewki... tego jest dużo w tej cenie na allegro ja kupiłem teraz A4 za 370zł za sztukę i są dostępne a5 bym niebrał bo robią włosi, już nie niemcy... i są dizajnersko bardzo fajne ale niewiadomo jak praktycznie a z tym gorzej we włoszech.
Rekomendowane odpowiedzi