heniekpp 0 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Witam, mam od niedawna Audi a4 b5 18T i chciałbym podpiąc pod komputer i go sprawdzić... Lecz nie mam programu ani kabla. Jakim programem mogę to sam sobie zrobić i jaki kabel kupic? Czy o wyniki z diagnostyki będę mógł liczyć na jakąś Waszą charakterystyke? Podpowiecie co jest nie tak? pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz13 202 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Zwykły kkl niebieski za 30 zł i program z neta. vag 3.11, vcds lite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjaq 5 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Zwykły kkl niebieski za 30 zł i program z neta. vag 3.11, vcds lite. Do samej diagnozy tak ale do np. przekładki licznika to już za lichy, jak masz w lapku wejście na rs (com) to najlepszy bedzie jakiś viaken, jakościowo całkiem spoko a i cena niewielka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cwiara Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Zwykły kkl niebieski za 30 zł i program z neta. vag 3.11, vcds lite. Do samej diagnozy tak ale do np. przekładki licznika to już za lichy, jak masz w lapku wejście na rs (com) to najlepszy bedzie jakiś viaken, jakościowo całkiem spoko a i cena niewielka A kto tu mówił o jakiś przekładkach liczników. Kolega chciał kabel do diagnostyki B5. Jak Łukasz13 napisał, zwykły KKL w zupełności wystarczy. A pozatym jest podwieszony temat o tym gdzie są opisane interfejsy. :arrow2: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/2602-vag-com-jaki-kupic/ Zamykam. Edited October 2, 2014 by cwiara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts