Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] rezystor zamiast poduchy

kokos

Rekomendowane odpowiedzi

witam,mam pytanie jak wpiac rezystor zamiast poduchy fotela kierowcy?po odpieciu wtyczki mam trzy piny we wtyczce,po sprawdzeniu miernikiem wyszlo ze kazdy z mich to masa,orientuje sie moze ktos w ktore wpiac rezystor zeby nie wywalalo bledu?dzieki z wszelkie wskazowki.pozdrawiam

ps.niestety nic nie znalazlem w tym temacie,no chyba ze zle szukalem :mysli:

dzieki za zdjecie blokady :hi:,juz wyjasniam dlaczego o to pytalem, wiec zalozylem do auta recaro ktore fabrycznie nie posiada poduchy,wiec jak sie latwo domyslec poducha zostala przy ori fotelu,a zarowa na desce swieci i nie mysli zgasnac,wiec od razu uprzedzam zeby nikt nie pisal ze chce kogos oszukac przy sprzedazy albo ze bardziej cenie komfort od bezpieczenstwa-bo takie uwagi czesto sie pojawiaja przy tego typu tematach.

bede bardzo wdzieczny za jakies konstruktywne rady,mam nadzieje ze piszac tego posta nie zlamie regulaminu forum? na jednym prawie za to dostalem banana :thumbdown:

dzieki i pozdrawiam

Prawda. Wczoraj na spocie podziwialismy ten fotel - jest :kox:

bede bardzo wdzieczny za jakies konstruktywne rady,mam nadzieje ze piszac tego posta nie zlamie regulaminu forum? na jednym prawie za to dostalem banana thumbdown

Easy :wink4:

dzieki za odpowiedz,ale ja pytalem jak(w ktore z trzech kabli) wpiac ten rezystor ,sam rezystor juz nabylem jakis czas temu.pzdr.