Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dioda od alarmu i centralnego nie zapala się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 b6 i chciałbym przedstawić mój problem. Dioda w boczku drzwi kierowcy po zamknięciu z kluczyka lub z drzwi kierowcy nie zapal się.Ciekawostką jest to,że zaczyna mrugać w momencie gdy po zamknięciu samochodu przycisk od świateł awaryjnych zapala się po czym po chwili gaśnie i wtedy naciskam ponownie na zamknięcie samochodu po czym znów zapala się czerwony trójkąt na jakąś chwilkę i po zgaszeniu jej zaczyna mrugać dioda.Dzieje się zawsze tak samo nigdy za pierwszym razem . Czy tak ma być czy mam coś pochrzanione.Dzięki za zainteresowanie.

Pozdrawiam.

Witam jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 b6 i chciałbym przedstawić mój problem. Dioda w boczku drzwi kierowcy po zamknięciu z kluczyka lub z drzwi kierowcy nie zapal się.Ciekawostką jest to,że zaczyna mrugać w momencie gdy po zamknięciu samochodu przycisk od świateł awaryjnych zapala się po czym po chwili gaśnie i wtedy naciskam ponownie na zamknięcie samochodu po czym znów zapala się czerwony trójkąt na jakąś chwilkę i po zgaszeniu jej zaczyna mrugać dioda.Dzieje się zawsze tak samo nigdy za pierwszym razem . Czy tak ma być czy mam coś pochrzanione.Dzięki za zainteresowanie.

Pozdrawiam.

Nikt nie wie o co tu chodzi nie potrafię do tego dojść za żadne skarby może coś z kodowaniem i da się to zmienić?.

Proszę o jakąś pomoc.Dziękuje.

Edytowane przez Tomcioidzi

Opublikowano

Masz jakieś błędy w module komfortu?

Opublikowano
  • Autor

nie żadnych

Opublikowano

Sprawdź, jaką masz wartość w Coding w Module komfortu. Zobacz tutaj w temacie, jak to sprawdzić: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/79296-lista-modulow-komfortu-z-opisem-funkcji/ Podlicz sobie wartość, jaką tam masz (poniżej info o tej diodzie).

+2 – potwierdzenie aktywacji/deaktywacji alarmu przez odpowiednią sygnalizację diody w drzwiach kierowcy

Edytowane przez nitroo

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki jutro to sprawdzę