Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zamieszczam moje wyniki: Hamownia mastersa Diagnoza VAG: 0 blędów (VAG nie podpinany był przez conajmniej 2 lata) Przepływka i turbo zdrowe przeniosłem i zmieniłem temat ... spanky
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czyli zdrowy kondonek :one: eh od 2 tys ten moj 1Z dopiero jedzie i to tylko przy 2 tysia :/
spanky Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 wykresik ładny .... widze ze ubytki w mocy znikome (wkoncu autko juz swoje latka ma) rozumiem ze plany modyfikacji sa nadal aktualne :?: pytałes Marka o planowane mody ... co on o tym sadzi :?:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 plany dalej aktualne ubytki niewielkie Marek mówi że silnik OK modyfikacje będą w dwóch etapach (gdyż koszty przeróbki turbo są na razie zbyt wielkie) 1 Etap: nowy komputer, nowy soft, wtryski od ASV (nowe nie regenerowane) oczekiwane efekty: około 125 PS oraz conajmniej 290 Nm.... koszty pozostaną moją słodką tajemnicą...
Rekomendowane odpowiedzi