SoMeS Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Witam.. Potrzebuję zakupić zbiorniczek płynu od spryskiwaczy ponieważ mam dziurawy... Czy ten tutaj będzie odpowiedni? http://moto.allegro.pl/item441021266_zbiorniczek_plynu_spryskiwaczy_pompka_audi_a4.html Moja niuńka to 98r. :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 a gdzie masz dziurawy?? może przy pompce Ci leci tam gdzie są te gumowe uszczelki!! popatrz dokładnie
wesz82 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 jak nie jest konkret rozlupany to możesz go posklejać,w przeciwieństwie do zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego nie ma tam wysokiej temp ani dużego ciśnienia. klej za 20 zł i po sprawie :>
SoMeS Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 nie pytajcie jak on jest trzaśnięty ale płyn ucieka szybciej niż go wlewam hehe jest jakiś problem z wyciąganiem tego zbiorniczka do oględzin? a ten co wysłałem byłby dobry w razie potrzeby?
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 odkręcasz koło, ściągasz nadkole,wypinasz wtyczkę i wężyk,odkręcasz śrubki mocujące z góry (w silniku) i wszystko. ten co pokazałeś dobry. ale najpierw zlokalizuj wyciek, bo sam na pewno nie pękł.
SoMeS Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 a możliwe że pękł po czołówce? hehe jedyna rzecz której mi nie zrobiono chyba Dzięki Iverson :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 jak cieknie przy pompce to poklej np. poxipolem, nie używaj sylikonu bo płyn go rozpuszcza.
SoMeS Opublikowano 23 Września 2008 Autor Opublikowano 23 Września 2008 dobrze wiedzieć dobry klej dwu-składnikowy powinien dać radę wezmę się za to jak przestanie kiedyś padać i wówczas opiszę jak mi poszło
Rekomendowane odpowiedzi