Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaz webasto do B5 afn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby/warsztatu co zna sie na montazu webasta, chce sobie zalozyc do b5

Opublikowano

jaki piec? tylko zegar czy pilot tez? wiazka ori?

Opublikowano
  • Autor

ogolnie mysle o komplecie top air, nie mam jeszcze kupionego choc mysle o czyms z pilotem, zalozenie to dla mnie nie problem gorzej z podlaczeniem sie w climatronica zeby nawiewy dzialaly...

Opublikowano

a nie myslales nad jakims thermo topem? wpiecie w auto to nic innego jak rozciecie jednego kabla i pociagniecie jednego do climatrinica... nie zaleznie od modelu

Opublikowano
  • Autor

tez moze byc, wole zaplacic wiecej za sprawdzona instalacje niz kupywac w ciemno na allegr0

Opublikowano

pytam bo sam u siebie zalkadalem thermo topa i calkiem spoko, jest fajne miejsce pod pompa absu i zbiorniczkiem plynu gdzie ladnie wchodzi, trzeba tylko lape dorobic, jedyny minus to ze trzeba ciagnac paliwo do baku, ale o dziwo poszlo mi z tym bardzo ladnie i szybko, w razie cos mam jakies fotki, fajna opcja jest tez DW50 stary piec webasto, ale paliwo wpina sie na powrocie do baku i nie trzeba nic ciagnac do baku

pozatym niewiem nie jest to zadna reklama z mojej strony ale ponizej wyswietlilo mi sie pare watkow i byl taki:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/294061-webasto-thermo-top-zc-analogowe-diesel/

Opublikowano
  • Autor

masz climatronica ?

Opublikowano

tak

ale iestety u mnie pomimo ze jest pin do uruchomienia climatronica w rtybie ogrzewania postojowego, opcja ta nie dziala prawdopobdobie rocznik 95 tego nie mial.... ale nie zmienia to faktu ze wszystko dzial wentylator sie uruchamia climatronik tez tylko ustawienia sa takie z jakimi sie zgasilo auto a nie nadmuch na max i dwadziescia iles tam stopni....

Opublikowano
  • Autor

podjol bys sie zalozenia tego ? lub pomocy ?

Opublikowano

moge cos pomoc, ogolnie jestem bardzo ograniczony czasowo

Opublikowano
  • Autor

pisales cos o jakis fotkach ?nie dalo rady sie wpiac w przewod paliwowy jakims trojnikiem ?

Opublikowano

nie....

Opublikowano
  • Autor

czyli trzeba prowadzic oddzielny wezyk prosto do baku ?

Opublikowano

sluchaj ja do konca tygodnia jestem na miejscu, mozemy sie gdzies umowic to zobaczysz jak to u mnie wyglada i jak ja to podpiolem..... co do wpinania sie w bak wszystko zalezy od tego jaki typ pieca zalozysz, ja przy termo top musialem ciagnac wezyk

Opublikowano
  • Autor

oka :) najlepiej jak bym podjechal do Ciebie zeby luknac na zimnym silniku :) pasuje Ci jakos sobota kolo poludnia ?

Opublikowano

od soboty mnie nie bedzie bo mam wyjazd

ogolnie pasuje mi codziennie tak miedzy 16-18 jak bys podjecham na parking piotra i pawla na zieleniec

chyba ze jakos do piatku z rana, miejsce moze byc to same

Opublikowano
  • Autor

zna ktos srednice wewnetrzna przewodow idacych do nagrzewnicy ?

Opublikowano

wydaje mi sie ze 20mm ale nie jestem pewny na 100% jak cos to zmierz obwod wewnatrzny odejmij z 4mm i masz

Opublikowano
  • Autor

jop 20 mm, jak bym mogl prosic o te fotki na [email protected] :)

te trojniki to ze sklepu budowlanego normalnie i opaski metalowe zakladales ?

Opublikowano

opaski zwykle skrecane, metalowe, a te kolanka do wezy zamawialem gdzies z internetu, ale mysle ze takie cos moze bys dostal w kontakcie na chrobrego

wyslalem wszystko na meila