danielhelman Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam. Przekładałem podsufitkę jak w temacie. Mam problem z podłączeniem oświetlenia kabiny. ktoś to może już robił? dodam, że podsufitka kompletna z wiązką była zamontowana trochę pokombinowałem i już częściowo oświetlenie działa. jak na razie tylko po otwarciu drzwi. ale zawsze coś.
jano04 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 z lewej strony koło lewej nogi kierowcy za czarnym plastikiem są wiązki z kostkami , jaśli masz podsufitkę z kompletną instalacją to wystarczy wpiąć ją do odpowiedniego gniazda nie pamiętam teraz które to gniazdo ale ja szybko je odnalazłem . wpinasz i wszystko działa
danielhelman Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki. będę musiał sprawdzić kostki znalazłem, ale niestety w polifcie są inne. No i nie udało się zrobić tego tak łatwo. Ale kuzyn elektronik rozwiązał problem. wszystko działa jak trzeba włącznie z podświetleniem przycisków i diodami podświetlającymi lewarek.
Rekomendowane odpowiedzi