Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Pilot do webasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos z Was probowal zmienic pilot do Webasto na taki jaki jest w A6/A8 czy chocby paskach?

Te nasze wygladaja jak jakies badziewne archaiki :-/ Moze da sie jakos zakodowac tego nowszego pilota?

Opublikowano

kazdy pilot webasto ma swoja centralke .... np pilot t80 pasuje tylko centralka z t80 to sa najstarsze te duze a te mniejsze to t90 lub z wyswietlaczem t100 HTM jezeli masz alarm z dodatkowym wyjsciem obecnie takie sa w sprzedazy ze maja dodatkowy kanal na np wlaczenie ogrzewania postojowego wtedy mozesz to tak odpalac :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

alarm mam fabryczny... a czy ta centralke da sie wymienic? moze wystarczy po prostu wymienic ja na ta nowsza?

Opublikowano

powiem szczerze tak pilot juz lepszy i maly grabny T90 T91 kosztuja po 600zl na allegro taka prawda a nie lepiej kupic zestaw "pilot + centralka do bramy domowej " takie co otwieraja posesje :P jak znajde link to wrzuce bo to dziala z webasto juz sprawdzone :) bo kolega nie mial zegarka to odrazu mu pilot poszedl w ruch :) i cena jakos 100zl za pilot + centralke

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy udało się Wam coś ustalić co z tą podmianą sterownika i wymianą pilota na ten np T90 ?

Da się to zrobić ?

• 1 rok później...
Opublikowano

Podłączam się pod pytanie bogi. Też mam taki temat tyle że nie dostałem pilota do webasto centralka od pilota jest 8E0909509 ale pilota brak :disgust:. Rozumiem że powinienem mieć takiego kloca z szarą anteną :sick3: a chciałbym ten mniejszy jak na zdjęciu poniżej

1166090407

I teraz w związku z tym ze muszę kupić na pewno sam pilot nie wiem czy nie dołożyłbym też do centralki i wymienił ją jeśli się tak da dla tego mniejszego pilota.

Pilot od bramy garażowej sprawdza się ale wtedy jak jesteś w pobliżu (do 100m w terenie otw.) a jak trzeba wysłać sygnał przez kilka murów lub dalej to temat pada i to skreśla u mnie ich funkcjonalność bo do 100m to jak trzeba to mogę z buta dojść i włączyć ją ręcznie a te ori piloty mają właśnie to do siebie że mają duuży zasięg (900-1000m w otw. ter.) i to się właśnie najbardziej przydaje

Właśnie kupiłem tanio nowe T91 i będę szukał centrali zobaczymi co z tego wyjdzie.

• 3 lata później...
Opublikowano

podlacze sie pod ten watek zeby nowego nie zkładać. mam pilot taki:

webastot90_1.jpg

jaki jest zasięg tego pilota? czy ta dioda nad guziczkiem "on" daje znać czy auto jest w zasiegu i ogrzewanie sie wlaczylo?

Opublikowano

no ok, wcisnalem i przytrzymalem chwile ten guzik z lewej i dioda zaczela migac... piec sie włączył. a jesli auto bedzie poza zasiegiem i sie grzanie nie wlaczy to ta dioda bedzie swiecic jakos inaczej czy tak samo? bo o co mi chodzi - jak jestem w pracy i chce wlaczyc grzanie przed wyjsciem to dobrze byloby gdybym wiedzial ze to sie faktycznie uruchomilo, zeby nie bylo zonka jak zejde na parking do samochodu a tu mróz w srodku :wink:

Opublikowano
no ok, wcisnalem i przytrzymalem chwile ten guzik z lewej i dioda zaczela migac... piec sie włączył. a jesli auto bedzie poza zasiegiem i sie grzanie nie wlaczy to ta dioda bedzie swiecic jakos inaczej czy tak samo? bo o co mi chodzi - jak jestem w pracy i chce wlaczyc grzanie przed wyjsciem to dobrze byloby gdybym wiedzial ze to sie faktycznie uruchomilo, zeby nie bylo zonka jak zejde na parking do samochodu a tu mróz w srodku :wink:

Aż tak dobrze to nie ma. Najprościej, jak pracujesz w stałych godzinach, to ustaw sobie na zegarze godzinę włączenia.

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano

nie mam tego komputerka w srodku, tylko pilot....