Kamaz1980 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam. Mam nastepujacy problem w audi a4 b6 avant. Po włączeniu zapłonu cały czas chodzi tylnia wycieraczka i wyłącza sie po wyłaczeniu zapłonu. Dodam ze była wymieniana cała klapa w tylnia. Na wczesniejszej klapie nic sie nie dzialo takiego. Prosze o jakies podpowiedzi Dziekuje
quadral20004 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja tak mialem ale powodem byl zacinajacy sie wlacznik przy kierownicy.mowisz ze po wymianie klapy sie tak zaczelo.sprawdz kostki,moze ktos ci tam cos nakabinowal.
patryk a4 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja tak mialem ale powodem byl zacinajacy sie wlacznik przy kierownicy.mowisz ze po wymianie klapy sie tak zaczelo.sprawdz kostki,moze ktos ci tam cos nakabinowal. Witaj miałem ten sam problem w silniczku wycieraczki znajduje się moduł elektryczny, który ulega zalaniu płynem ze spryskiwacza szyby po przez wyrobienie i rozszczelnienie mechanizmu trzeba wymienić cały silnik koszt używanego ok 150 zł ale posprawdzaj przekażniki i manetke.
quadral20004 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja tak mialem ale powodem byl zacinajacy sie wlacznik przy kierownicy.mowisz ze po wymianie klapy sie tak zaczelo.sprawdz kostki,moze ktos ci tam cos nakabinowal. Witaj miałem ten sam problem w silniczku wycieraczki znajduje się moduł elektryczny, który ulega zalaniu płynem ze spryskiwacza szyby po przez wyrobienie i rozszczelnienie mechanizmu trzeba wymienić cały silnik koszt używanego ok 150 zł ale posprawdzaj przekażniki i manetke. ale to nie moj problem kolego:)
Rekomendowane odpowiedzi