majkel20 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Koledzy, za miesiąc kończy mi się polisa ubezpieczeniowa na dom (obecnie polisa w AVIVIE), poleca ktoś od siebie jakieś inne TU? Może tańsze i lepsze
quadral20004 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Uniqa kolego.skladki konkurencyjne ,wyplaty odszkodowan bardzo wysokie.kiedys toyote mialem ,chcialem sprzedac za 19tys.pech sie stal dziewczyna skasowala ja.uniqa wyplacila mi 23 tys.nie patrz na opinie w necie bo sa bardzo rozbierzne
majkel20 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Uniqa kolego.skladki konkurencyjne ,wyplaty odszkodowan bardzo wysokie.kiedys toyote mialem ,chcialem sprzedac za 19tys.pech sie stal dziewczyna skasowala ja.uniqa wyplacila mi 23 tys.nie patrz na opinie w necie bo sa bardzo rozbierzne Po kalkulacji na ich stronie, wyszło 200 zł więcej niż w innych TU... Więc nie są tani...
quadral20004 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Mozliwe.z autem tak nie bylo.no ale 200zl w skali roku to chyba nie duzo.z reszta odpukac w niemalowane w razie czego dostaniesz dobre odszkodowanie
mecenas. Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja swój klientom ostatnio ubezpieczalem w link4 ceny dodać fajnie a i na likwidację szkód nie narzekali.
majkel20 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja swój klientom ostatnio ubezpieczalem w link4 ceny dodać fajnie a i na likwidację szkód nie narzekali. Ile na rok za dom jednorodzinny 140m2 wartość powiedzmy 300.000 zł i standardowe stawki za ubezpieczenie od kradzieży oraz środki stałe?
mecenas. Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Trzeba liczyc ceny sa bardzo roznie, musialbym miec wiecej danych.
gtrzec Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zwróć uwagę na Warta Dom Komfort + oraz InterRisk DomMax. W bardzo atrakcyjnej cenie dostajesz All Risk (ubezpieczenie od wszystkich ryzyk w wyjątkiem wyłączeń) oraz bardzo ciekawe usługi Assistance- m.in. bezpłatna naprawa AGD/RTV po awarii. Bez dopłat masz ubezpieczone sprzęty od przepięcia, przedmioty szklane od stłuczenia, a w DomMax nawet mrożonki od rozmrożenia podczas braku prądu lub awarii zamrażarki. Nie sposób tutaj opisać wszystkie atuty. W razie potrzeby służę pomocą- [email protected]
majkel20 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam, dom już ubezpieczony. Odezwał się do mnie użytkownik cougarr2, który zaproponował duże lepsze warunki niż jakiekolwiek TU, do którego składałem zapytania. Miła, szybka transakcja, można kolegę polecić w 100%, naprawdę atrakcyjne warunki w porównaniu do konkurencji.
Rekomendowane odpowiedzi