Jasiu- Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam, Od kilku dni samochód przestał łączyć się z telefonem. Sprawdzałem z innymi telefonami i żaden z nich nie widzi samochodu. Wychodzi na to, że w samochodzie coś się zrypało z bluetooth'em. Nie wiem czy to jakiś bezpiecznik czy co ? Gdzie szukać problemu? Dodatkowo wciaskając na kierownicy przyciski od książki telefonicznej nic się nie wyświetla.... Na kierownicy działają tylko regulacja głośności radia i zmiana częstotliwości radia. Pozdrawiam Grzegorz
steve69 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 VAG/VCDS "w rękę" i sprawdź, czy program połączy się z modułem bluetooth. Możesz też profilaktycznie wyciągnąć radio i sprawdzić, czy nie wyskoczyła z gniazda czerwona wtyka (10 pin). -- Pozdrawiam. Sławek
Jasiu- Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 VAG/VCDS "w rękę" i sprawdź, czy program połączy się z modułem bluetooth. Możesz też profilaktycznie wyciągnąć radio i sprawdzić, czy nie wyskoczyła z gniazda czerwona wtyka (10 pin). -- Pozdrawiam. Sławek Dzięki Teraz muszę znaleźć kogoś z VAGiem Radio wyciągać to jakoś nie na moje siły chyba... Nigdy go nie dotykałem i pewno bym połowę plasticzków połamał
Rekomendowane odpowiedzi