zybi67 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Witam panowie zmieniłem papkę paliwa bo sonda wyrzucała błędy mieszanki a teraz na pb jest dobrze sonda wskazuje w granicach -3% +6% ale nie wiem czy lpg jest dobrze zestrojone przy normalnej jeździe sonda pokazuje w granicach -3%+7 %ole przy nagłym odpuszczeniu gazu sporadycznie pokazuje -17 % jeśli ktoś morze niech oceni nastawy Sory popełniłem babola ale już się poprawiłem Witam panowie zmieniłem papkę paliwa bo sonda wyrzucała błędy mieszanki a teraz na pb jest dobrze sonda wskazuje w granicach -3% +6% ale nie wiem czy lpg jest dobrze zestrojone przy normalnej jeździe sonda pokazuje w granicach -3%+7 %ole przy nagłym odpuszczeniu gazu sporadycznie pokazuje -17 % jeśli ktoś morze niech oceni nastawy Sory popełniłem babola ale już się poprawiłem widzę ze oglądających trochę było i nikt nie wie czy dobrze Edytowane 23 Listopada 2014 przez zybi67
Emejcz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Mapy, model i ciśnienia są ok. Korekt nieogarniam więc nie wwypowiem się.
Rekomendowane odpowiedzi