Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 witam,czy uklad wydechowy z 1.8t pasuje do 1.8 albo czy sam koncowy dwururka podejdzie czy trzeba bedzie uzyc czarow i przerobek do montazu? Tapnięte z LG G3
Arkadiush Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 witam,czy uklad wydechowy z 1.8t pasuje do 1.8 albo czy sam koncowy dwururka podejdzie czy trzeba bedzie uzyc czarow i przerobek do montazu? Tapnięte z LG G3 podejdzie bez problemu.. kupujesz w motoryzacyjnym tylko łącznik tniesz skręcasz itp i jest
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 a to super,w gordonie mam znizki to trzeba bedzie kase szykowac Tapnięte z LG G3
Arkadiush Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 a to super,w gordonie mam znizki to trzeba bedzie kase szykowac Tapnięte z LG G3 idziesz kupić łącznik wydech używany z 50 zł ;]
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 w golfie mialem same uzywki ale w audi wole kupic nowe,mam nadzieje ze bedzie mi sluzyc dluzej Tapnięte z LG G3
Arkadiush Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 kolego nowy łącznik a używany wydech i mniej kasy wyjdzie
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 biorę nowke mam zniżkę na całość więc po co brać używke waterproof xperia Z
Labiel Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wydech 1,8/1,8T jest P&P od środkowego łącznika po koniec. Jakiś czas po SWAPie jeździłem na środkowym i tylnym tłumiku z 1,8.
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 ja mam środkowy niestety do wymiany bo mi cały dźwięk rozchodzi się po nogach a nie z tłumika, mówili w LARUM że się rozwarstwia i z tygodnia na tydzień jest coraz głośniej waterproof xperia Z
Rekomendowane odpowiedzi