kopczyns1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Cześć wszystkim jestem posiadaczem audi a4 1.9tdi 1999r, niestety myłem auto karcherem o dużej mocy i na niektórych elementach odpadała warstwa bezbarwna lakieru, nie podoba mi się to i chciał bym to samemu zrobić aby było cacy. Jak się do tego zabrać i czym najlepiej uzupełnię te odpryski, czy malowanie od podstaw mnie czeka ? WIEM że brudas, ale zdjęcia dość stare Fotki
Fenrir Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Grubo pojechales z tym karcherem. Wątpię zebys był cos w stanie zrobic bez lakierowania. Moze dało by radę spolerowac klar do bazy i wtedy na nowo polakierowac bezbarwnym ale nie wiem jak by to wyszło. Lakiernik skazuje Cię normalnie jak za element
kopczyns1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 zderzaki prawdo podobnie po nowym roku będą od S4/RS4 raczej je odpuszczę sobie. Jak malowanie całego auta z jakimi kosztami musiał bym się liczyć ?
dota4fun Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 zderzaki prawdo podobnie po nowym roku będą od S4/RS4 raczej je odpuszczę sobie. Jak malowanie całego auta z jakimi kosztami musiał bym się liczyć ? malowanie elementów, nic z tym nie zrobisz, ewentualnie odcięcie.
Fenrir Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Pewnie ok. 2500zl. Zależy od miasta i lakiernika
Rekomendowane odpowiedzi