marcinch001 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Kolego nie przesadzaj z tym Szczecinem ze takie drogi dziurawe .
tomekiiza Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Opublikowano 25 Marca 2018 Witajcie. Tak prezentuje się moje wozidełko obecnie w zimowym ogumieniu. Sporo się zmieniło i tak ze zwykłego b8 zrobiłem pakiet zewnętrzny sline co zmieniło autko na duży + Na pokład wjechały zderzaki przód i tył sline, listwy progowe boczne ori z aso, końcówki wydechów ori z aso, oraz klapa tylna z lotką sline.Całość dopełniły emblematy sline na błotnikach. Autko w międzyczasie przeszło pełną korektę lakieru i zabezbieczenie powłoką ceramiczną 4nano w profesjonalnym studiu detilingowym co dodało głębi i szklistości czarnemu lakierowi.
tomekiiza Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Odwiedziliśmy też Diesel inside i dołożone zostało trochę mocy i njutonków co znacznie dodało frajdy w trakcie jazdy. Edytowane 25 Marca 2018 przez tomekiiza
tomekiiza Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Opublikowano 14 Maja 2018 Audi na sprzedaż ale z uwagi że mam za mało komentarzy to nie mogę wystawić go w dziale sprzedaży więc żeby nie spamować to zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
tomekiiza Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 W wersji letniej , robione kalkulatorem.
tomekiiza Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2018 No i moja B8 znalazła nowego właściciela.. jeszcze stoi w moim garażu jednak już zaliczkowana..łezka się w oku kręci tyle krwi i potu wylane żeby wyglądała jak wygląda ale czas iść dalej i przesiąść się w quatrro. Jakby ktoś chciał to komplet letnich felg z nowymi oponami mam na sprzedaż.
tomekiiza Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 Po moim audi zostały wspomnienia i... komplet pięknych jak nowych felg 18 calowych z A4 B9 (pasuje do B8) z oponami letnimi Bridgestone Potenza jak nowe.Całość kupiona jako nowa na zeszły sezon. Gdyby ktoś chciał najlepiej ze Szczecina czy okolic to zapraszam na priv zrobimy atrakcyjną cene bo klient ktory kupował audi stwierdził że nie stać go na felgi
Rekomendowane odpowiedzi