Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

koncowy tłumik w dieslu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uszlachetniacz nie jest drogi ale sa pozytywne skutki...wogole od czasu do czasu powinno sie wlac takiego uszlachetniacza on dobrze dziala na silnik :grin: szczerze polecam

Opublikowano
on dobrze dziala na silnik
co to dokladnie oznacza??
Opublikowano

pewnie chodzi mu o uszlachetniacz taki ktory przy okazji czysci wtryski :wink:

Opublikowano

mam na mysli nie uszkadzanie silnika kiedy leje uszlachetniacz a wrecz przciwnie ze jest on przydatny dla silnika...a po drugie po co bardzo duzo ludzi uzywa uszlachetniacza????bez sensownie tego nie robia pewnie ani po to by wyzucac pieniadze w bloto prawda pewnie ma swoje dobre strony :grin:

[ Dodano: 2006-05-25, 13:42 ]

uszlachetniacz bardzo dobra rzecz :lol:

Opublikowano
a po drugie po co bardzo duzo ludzi uzywa uszlachetniacza????bez sensownie tego nie robia

to nie jest argument ->patrz polski rzad, tez bardzo duzo ludzi ich wybralo :lol:

Opublikowano

Dla mnie to jest dobra i przydatna rzecz i to sie liczy a ktos inny mnie nie obchodzi czy bedzie z tego korzystal czy nie...jak chcesz to poczytaj sobie o uszlachetniaczach to sie dowiesz czegos i sam zadecydujesz czy Ci to sie przyda czy nie :grin::cool:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
mam pytanie :idea: czy by mi to spasiło coś takiego http://www.allegro.pl/item107898266_kompletny_sportowy_wydech_superb_passat_a4_tdi.html i czy by działało?? i czy warto?? i takie tam

-po pierwsze nie podoba mi sie bo ma tylko jedna "fajke" - co dwie rury to nie jedna :twisted:

-po drugie widac ze trzeba troszke pokombinowac zeby spasowalo do A4 TDI

-po trzecie co do mocy , to kiedy czytalem ze ktos zrobil wydech na zamowienie pod Octe TDI i dostal 15-20 kucy bonusa... takze efekt daje ... a czy u ciebie da ... hmmmm trzeba zalozyc i wskoczyc na rolki i zobaczyc co wypluje .

P.S dolóż troszke kaski i zamiast wydechu wgraj jakis dobry sofcik - efekt bedzie gwarantowany :twisted: .

Opublikowano

po zdjeciach mi sie wydaje, ze ten wydech juz byl kombinowany inie jest caly z gietych rur, tylko cos tam spawany-lipa