energynizer Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, własnie mam zamiar sprawić sobie heble od eski tylko sie zastanawiam czy będą pasować. Hamulce mają być od s4 b5 z roku 98r przedlifta. I mam też pytanie do was czy zwrotnice od eski jeszcze przedliftowej miały zwrotnice z aluminium czy nie ? Bo jak dotąd czytałem to inni piszą że jak chcesz mieć heble od eski to odrazu musisz zwrotnice na alumy zmienić i wtedy przypasują elegancko. Ale jak własnie oglądałem zdjęcia w necie bo niektóre nie miały aluminiowych zwrotnic i heble siedziały(w tych przedliftach jeszcze) Chcem przełożyc je do audi z roku 97r silnik 2.8 ACK oczywiście quattro.
Dev Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 przedlift ma dokładnie takie same hamulce jak w Twoim aucie dopiero w polifcie przeszli z 245/10 na 256/22 mm
energynizer Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mi kolego chodzi o hamulce przednie, teraz to mam 288 a planuje te z eski 321mm. I pytanie o to czy bedzie pasować bo nie chcem zamawiać i okaże się ze lipa.
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Przedlift i polift maja takie same zeliwne zwrotnice. zmieniasz je i mozesz zapodac 320 w górę.
Rekomendowane odpowiedzi