Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wspomaganie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Witam ! kto mi pomoże - kilka dni zauważyłem jakieś dziwne drgania w kierownicy, To nie sa stuki, ani pukanie to jakby kierownica obracala sie po drobnym kole zebatym. Objaw ten nie zawsze jest odczuwalny. Co to moze byc ? Pozdrawiam.

Opublikowano

sprawdz ilosc plynu do wspomagania

Opublikowano
  • Autor

jest dosyć ? :???: powiedziałbym nawet że jest za dużo - czy to też może być przyczyną ?

Opublikowano
jest dosyć ? :???: powiedziałbym nawet że jest za dużo - czy to też może być przyczyną ?

raczej nie ja tez mam duzo wiecej niz max :wink:

Opublikowano
  • Autor

No to co to może być? przy powrocie, jak kierownica wraca sama to jest tak jakby wskazówka sekundnika chodziła :?:

Opublikowano
No to co to może być? przy powrocie, jak kierownica wraca sama to jest tak jakby wskazówka sekundnika chodziła :?:

czyli nie odkreca sie plynnie tylko tak skokowo??to moze maglownica sie konczy :?:

Opublikowano
  • Autor

Maglownica :shock: - a co to i jakie koszty z tym związane. Wymiana czy regeneracja? Gdzie to można w necie obejżeć.

Opublikowano
Maglownica :shock: - a co to i jakie koszty z tym związane. Wymiana czy regeneracja? Gdzie to można w necie obejżeć.

nie mysl teraz o kosztach moze ktos inny z forumowiczów mial taki przypadek poczekaj az ktos sie taki wypowie :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,prawdopodobnie jest to zwiazane z magla:(niestety:(mialem taki problem w Calibrze,przy skrecaniu (tylko) w lewo czulem opor,jak juz przeskoczylo bylo ok,a w firmowym mam to o czym piszesz:(i mechanik powiedzial ze to magla ale jest to firmowka:)koszt,rozny jezeli regeneracja z gwarancja u kogos kto sie zna to jakies 600zl przynajmniej w Sopocie,mozna uzywke ale nie sprawdzisz:(uzywka rozenie od 60zl:)(bo tyle dalem do Calibry)do 500zl wiec warto pomyslec nad regeneracja bo bywa tak ze odrazu ja demontuja i montujaja , Zycze powodzonka i aby sie okazalo ze nie magla tylko jakas koncowa lub cos:)napisz jak juz bedziesz wiedzial na 100% bo sam jestem ciekaw:)moze w firmowym tez nie jest to magla tylko jakis dran chce naciagnoc;0pozdro i powodzenia