Manto 0 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Witam serdecznie, zamierzam w swojej a4 zmienić środek na skórę. Z tego co udało mi się zauważyć skóry z a6 c5 są dużo tańsze niż do a4. W necie wyczytałem że fotele przód bez większego problemu powinno udać się przenieść (nie wiem co z elektrycznym sterowaniem i grzaniem pośladów), nie wiem natomiast co z kanapą. Orientuje się może ktoś w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladi 1 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Przód podejdzie P&P ale tył trzeba przerabiać trochę bo w A4 masz krótszą kanape i trzeba stelarz przekładać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manto 0 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Dużo roboty z tym? Robił to ktoś już? Jeśli roboty nie za wiele to wydaje mi się że gra warta świeczki- ładne siedzenia od a6 z elektryką i grzałkami można już za 400zł dostać. Takie same do a4 z 1000zł ;] I drugie pytanie skoro i tak trzeba grzebać, to czy z kombi do sedana też by poradziło Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladi 1 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Napisz do Domin79 on ogarniał temat u siebie Nawet masz blisko do niego do Celestynowa jak coś to Ci wyreza za drobną opłatą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manto 0 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Napisz do Domin79 on ogarniał temat u siebie Nawet masz blisko do niego do Celestynowa jak coś to Ci wyreza za drobną opłatą Niestety on ma b6 a chodzi o b5 ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladi 1 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Domin ogarnia wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold27 0 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Kolego MANTO robiles cos z tymi fotelami.? ciekawi mnie czy podejda te stolki z a6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts