michałswd Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Czesc chcialem zapytac czy dokladka z dwoma dyfuzorami pasuje z sedana do avanta (oryginalnie ma dokladke z jednym dyfuzorem z boku) Jak wygląda sprawa z montażem ? na 2 wydechy sedan ośka avant ośka nie jestem pewien ale wydaje mi się ze dokladka zderzaka powinna byc taka sama ,wiadomo do przerobienia będą mocowania itp Edytowane 15 Grudnia 2014 przez michałswd
szeryf Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wydaje mi się że w avancie i sedanie są takie same, numer zaczyna się od 8E0, co sugeruje że nie ma rozróżnienia.
DżedajGrd Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dokładka jest taka sama. Tak jak Kolega pisał zaczyna się od 8E0 więc nie ma różnicy. Też ostatnio szukałem dokładki
lachim20 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Witam, podepne się do wątku. chce kupić/wymienic zderzak tylny do mojego avanta A4 B7 2.0TDI od S4 B7. Napewno różnią sie dyfuzorem. Stąd moje pytanie czy moge przełożyc dyfuzor ze starego zderzaka? ja mam wyciecie na dwie rury z lewej strony a w s4 są na dwie rury z lewej i dwie z prawej.
Rekomendowane odpowiedzi