grzegorz1977 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 witam, od pewnego czasu mam problem z ogrzewaniem w moim audi a4 -1.9tdi BKE. więc , auto odpala normalnie wszystko jest normalnie tylko nie grzeje na wolnych obrotach. nagrzewnica wyczyszczona , brak cisnenia w wężu zasilającym. no i te bardzo twarde węze. i bardzo duze cisnienie w zbiorniczku wyrownawczym. Myslalem ze to korek ale wymieniony i dalej to samo. Plynu nie ubywa. Prosze o pomoc.
dawid2147 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 witam, od pewnego czasu mam problem z ogrzewaniem w moim audi a4 -1.9tdi BKE. więc , auto odpala normalnie wszystko jest normalnie tylko nie grzeje na wolnych obrotach. nagrzewnica wyczyszczona , brak cisnenia w wężu zasilającym. no i te bardzo twarde węze. i bardzo duze cisnienie w zbiorniczku wyrownawczym. Myslalem ze to korek ale wymieniony i dalej to samo. Plynu nie ubywa. Prosze o pomoc.Witam ja witam. ja mam to samo u siebie. Rozwiązałeś już swój problem? Co to było? pozdro
Rekomendowane odpowiedzi