Gość SPEED31 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 podłączyłem pod kompa moją a4 i wyskoczył błąd "zawór elektromagnetyczny 1 systemu filtra z węglem aktywnym" co on oznacza i jak go zwalczyć ?? prosze o pomoc :mysli: :mysli:
szogun0 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Oznacza tyle co N80 i albo zawór albo wiązka do niego uszkodzona. Efektem może być zmienione spalanie (czytaj chyba większe), falowanie obrotów i takie tam inne, łącznie z błędem 00561 - nieprawidłowy skład mieszanki.
Gość SPEED31 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 mógłbyś powiedzieć co mam wymienić ?? bo w sklepie nie wiedza co to jest byłbym bardzo wdzieczny z góry dziekuje
szogun0 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 http://www.biebrza.co.uk/filtr3.jpg To ten między puszką filtra powietrza a rurkami klimatyzacji.
rosiel Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 sprawdz omomierzem zawor elektryczny,szczelnosc zaworka,przewodow,
Gość SPEED31 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 dzieki jak bedziecie w tucholi to macie piwo
szogun0 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Byłem w okolicy w zeszły poniedziałek, że też się wcześniej nie ujawniłeś
Gość SPEED31 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 to nastepnym razem daj znac
Rekomendowane odpowiedzi