Lukas90 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam.Mam mały problem.Wskaźnik pokazuje,że nie ma paliwa w zbiorniku pomimo tego,że jest około 30 litrów.Pomocy?Zawiesił sie pływak???
jankes93 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja w swojej B5 też tak miałem, pływak się zawiesił. Wykręciłem pompkę paliwa z baku i ruszyłem pływakiem, po zmontowaniu wszystko wróciło do normy.
Lukas90 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 No może być,bo auto stało na wjeździe do domowego garażu(mocny skos).Do pływaka dojdzie sie po wyciągnięciu tylnej kanapy???czy trzeba mieć kanał
jankes93 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) W b5 dojście jest w bagażniku. pod dywanem. Zobacz u siebie jak masz. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez jankes93
Lukas90 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 W b5 dojście jest w bagażniku. pod dywanem. Zobacz u siebie jak masz. W bagażniku tzn.gdzie???Mam Kombi
kodzak0 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 W b5 mialem taka akcje ze mi wessalo zbiornik lekko i zaczol ruznie wskazywac licznik, po jakims czasie juz ciagle na zero. potem spalilo pompe. sprawdz czy masz dobre cisnienie w zbiorniku
Rekomendowane odpowiedzi