Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jaki koszt przedniej szyby plus montażu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaba84 - dzięki - na pewno skorzystam zwłaszcza, że podczas rozmowy tel. okazało się, że firmy montujące dają gwarancję na rozklejenie się szyby itp. a nie na całość z montażem i gdy szyba mi pęknie po tygodniu to będzie mój problem.

Facet stwierdził nawet, że gdy się nagrzeje na słońcu i poleję ją zimną wodą to ma prawo pęknąć - chyba go poje ... albo nie zauważył, że padają u nas deszcze - w każdym razie to jakaś kpina - chyba wolę oryginalną szybę z Allegro za 120 + 100 zł montaż niż nową podróbkę z montażem za 350.

Chyba nie rozumiem. Jak oryginalną szybę za 120zł ? :mysli: :mysli:

Myślę, że ori szyba to wydatek kilku stówek ( pisząc ori, mam na myśli szybę z logo audi)

A szyba z logo, to, ta sama szyba, którą możesz zamontować w innym zakładzie ( np Pilkington, Saint Gobain itp) tylko bez znaczka Audi.

A pisząć: "chyba wolę oryginalną szybę z Allegro za 120 + 100 zł montaż niż nową podróbkę z montażem za 350." - wychodzi na to samo, to ta sama szyba :wink4:

Opublikowano

Myślę, że ori szyba to wydatek kilku stówek ( pisząc ori, mam na myśli szybę z logo audi)

A szyba z logo, to, ta sama szyba, którą możesz zamontować w innym zakładzie ( np Pilkington, Saint Gobain itp) tylko bez znaczka Audi.

A pisząć: "chyba wolę oryginalną szybę z Allegro za 120 + 100 zł montaż niż nową podróbkę z montażem za 350." - wychodzi na to samo, to ta sama szyba :wink4:

Hmm widzę, że poza znaczkiem szyba z logo Audi za 120 zł ma też "wgląd" na numer VIN:

http://www.allegro.pl/item1043055300_szyba_przednia_czolowa_audi_a4_95.html

a ta niby oryginalna nie ma:

http://www.allegro.pl/item1051558248_szyba_przednia_czolowa_audi_a4_1997_oryginalna.html

Opublikowano

Hmm widzę, że poza znaczkiem szyba z logo Audi za 120 zł ma też "wgląd" na numer VIN:

http://www.allegro.pl/item1043055300_szyba_przednia_czolowa_audi_a4_95.html

a ta niby oryginalna nie ma:

http://www.allegro.pl/item1051558248_szyba_przednia_czolowa_audi_a4_1997_oryginalna.html

ja mam nieoryginalną Pilkington i mam znaczek na nr VIN ( 350zł z montażem)

Opublikowano

ja wymieniałem w kar-glass w Lubinie koszt 350 pln bez uszczelki bo nie trzeba było jej wymieniać, szyba firmy Nordglass z szarym paskiem na górze gość jest bardzo ugodowy i możesz umówić się z nim na którą godzinę ci odpowiada nawet w nocy