Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kilka elementów wnętrza auta :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat posta ogólny, ponieważ tyczy się całości wnętrza auta a dokładniej kilku części do których mam pytania :) poniżej załącze zdjęcia ale najpierw część opisowa :)

1) Czy można zakupić samą maskownicę do lewego-przedniego głośnika w drzwiach czy muszę wymienić całą tapicerkę? :)

2) Jak mogę się dowiedziec czy mam nawigację w samochodzie? (na Radiu nigdzie nie widzę "Navi" ale za to jest mnóstwo innych przycisków, które niekoniecznie sa mi znane).

3) Czy jest możliwość podglądu obecnego spalania w moim modelu? (brak przełącznika przy włączniku wycieraczek)

4) Czy upierdliwa słuchawka siemens może się do czegoś przydać czy ma tylko za zadanie blokowanie schowka ;P ? Kolega coś wspominał, że można ją wykorzystać ale nie do końca mu wierzę ;P

5) Schowek pasażera nie reaguje na kluczyk - nie mozna go otworzyć za żadne skarby świata - jest jakaś "mało inwazyjna" metoda otwarcia go?

6) Klapa bagażnika nie reaguje na kluczyk i nie reaguje na klamkę. Jedyny sposób otwarcia to przekręcenie kluczykiem - tak jest w tym modelu czy coś trzeba naprawić?

Tyle pytań od zielonego :) bądźcie delikatni proszę :) z góry dziękuję za odpowiedzi:)

thumbnails.jpg 2_t.jpg 3_t.jpg 4_t.jpg 5_t.jpg 6_t.jpg 7_t.jpg 8_t.jpg 9_t.jpg 10_t.jpg 11_t.jpg 12_t.jpg 13_t.jpg

Edytowane przez goral1990

Opublikowano

Wita, Mozesz kupic maskownice sama na glosnik

nawigacji nie masz

w tylnej klapie albo masz zepsuty silniczek otwierajacy klape albo problem z modulem komfortu jeszcze mozesz sprobowac kluczykiem zmienic polozenie wkladki nie tak jak na zdjeciu pionowo tylko poziomo u mnie to kiedys pomoglo jak tylko zakupilem auto

Opublikowano

Schowek możesz otworzyć poprzez ściągnięcie prawego plastiku deski rozdzielczej i wciśnięcie języczka zatrzaskowego.

Popatrzysz to zauważysz go.

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/197178-naprawa-klamki-schowka-pasazera/

FIS

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/15479-wymiana-przelacznika-wycieraczek-i-odblokowanie-pelnego-fis/

Zamek w klapie

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/133577-naprawa-silniczka-zamka-w-bagazniku/

Edytowane przez Fido

Opublikowano
  • Autor
radzio49aa dziękuję za sugestie z klapą. Dziś czasu nie znajdę aby na to zerknąć ale z pewnością spróbuję tego jutro. Fido odblokowanie FIS można wykonać w jakimś warsztacie? Z tego co widzę jest to dość skomplikowane.

Dziękuję za sugestie chłopaki i jutro będę próbował swoich sił :)

Opublikowano

Możesz sam lub ewentualnie jedź na spota w Tarnowie to ci może ktoś zaoferuje pomoc.