Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kontrolka swiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. dzisiaj kupilem audi z silnikiem brd i juz lipa. po powrocie miga mi kontrolka od swiec oto co pokazuje vag.....MOTOR FOR INTAKE MANIFOLD FLAP[V157]NO SIGNAL P3102-006- SHORT TU PLUS ... PROSZE WAS O POMOC GDZIE SZUKAC KONTROLKA CZASEM ZNIK I JEST OK

Opublikowano

Prawdo podobnie na 99% w zostały uszkodzone tryby przepustnicy powietrza/klapy gaszącej.

Opublikowano
  • Autor

Prawdo podobnie na 99% w zostały uszkodzone tryby przepustnicy powietrza/klapy gaszącej.

tylko ze raz ten blad jest a raz go niema taka loteria;/ a gdzie moge to kupic i jaka cena ewentualnie

czy mozesz powiedziec cos wiecej o tej klapie gaszacej czy moge z tym jezdzic narazie i czy jest to drogie? i ogolnie gdzie sie to znajduje

Opublikowano

Ja wymieniałem u siebie to 700zł płaciłem.

Po str kierowcy gruby gumowy przewód powietrza wchodzi w przepustnice.

Opublikowano
  • Autor

Ja wymieniałem u siebie to 700zł płaciłem.

Po str kierowcy gruby gumowy przewód powietrza wchodzi w przepustnice.

ja mam anglika ale zapewne oprosz dtrony kierownicy wszystko bedzie tak samo... :D a jest tam jakas wtyczka ktora moge sprawdzic???? dziwi mnie to ze czasem to wywala a czasem nie....jest kontrolka swiec mruga i czasem check engine

Opublikowano

Wtyczka jest.morzesz spr.piny pod względem korozji i styku chwiejnego(podoginać je)

Teraz coś jest bum na klapy gaszące.

Opublikowano
  • Autor

Wtyczka jest.morzesz spr.piny pod względem korozji i styku chwiejnego(podoginać je)

Teraz coś jest bum na klapy gaszące.

no sa jaja dzis kupilem i juz klopot;/ mam nadzieje ze zona mnie nie zabije... bo poprzedtni tdi ktorego mielismy byl tragedia a teraz ten blad;/ a co powiesz o tym silniku brd jak on sie u ciebie sprawuje, bo u mnie lekkie uczucie zamulenia...trzeba go dobrze pokrecic zeby dobrze jezdzil.....chociaz to moje 1wsze quatro wiec mam malo doswiadczenia

Opublikowano

Dzwoń do aso i pytaj się czy dla twojego auta należy się akcja wymiany pompowtrysków-audi darmo to robi.

Moja już się dobrze sprawuje. Mialem z nią problemy ale szmate postawiłem na koła i przywróciłem jej moce bo też dół muliła. Audi dalo mi 2 lata temu nowe wtryski,dalem jej nowy egr i przepustnice-rozrząd ustawiony jak twórca wymyślił i jeździ...