Skocz do zawartości
IGNOROWANY

jak podlaczyc zwykle radio w a4 96r ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialem podlaczyc radio sony cdx r3300 , pierwsze to chcialem znajsc przewod pradowy, bo niebylo kostki w audi bo ktos uciął:( znalazlem dwa :jeden podaje prad a jak przekrece i wyciagne kluczyk to prad znika,drugi podaje caly czas prad bez wzgledu na to czy samochod ma wlaczony zaplon czy nie,jak podepne do tego pierwszego to jak wylacze zaplon i wciagne kluczyk to kasuja mi sie wszystkie zapisane stacje oraz godzina w radiu:( chcialbym aby radio dzialalo tylko z kluczykiem ,czy jest to mozliwe w tym audi z tym radiem??czy mosi byc podlaczone do tego kabla co caly czas podaje prad??? i jeszcz jedno podlaczylem wszystkie szesc glosnikow i zostały mi jeszcze dwa kable jeden bialy a drugi chyba niebieski z jakims paskiem do czego moga one byc do rdsa na kompie????z gory dzieki za odp

Opublikowano

W kazdym radiu jest to możliwe, podlacz kabel ten ,który idzie po stacyjce i jeden kabel bedzie zamieniony (ten od podtrzymania pamieci w radiu), na kostce iso (byloby tak zamieniony czerwony z żółtym) Na liczniku nic Ci sie nie bedzie wyświetlac tzn info z z radia dopiero po lifcie, jesli miales fis (jesli chodzi Ci o to bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem)

Opublikowano

no u mnie nie ma iso bo połączyłem to na taka zwykla kostka do mostkowania,i zolty jest spiety z czerwonym to co mam zrobic bo nie bardzo znam sie w tych sprawach???a moze byc ze radio jest zepsute i nie podtrzymuje pamieci????

Opublikowano

nie wiem co Ty tam masz.. jak mozesz zrob zdjęcie, bedzie łatwiej, radio jest sprawne, kwestia jest w dobrym podlaczeniu kabli