Frankk Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Witam, śmiga ktoś z forum amatorsko w jakichś kjs, superoesach czy górskich ? Jestem ciekawy czy ktoś dzieli ze mną tą pasję [emoji6]
kubson Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Bardzo mnie to kręci, chciałbym zacząc sie w to bawić ale nie wiem jeszcze dokladnie jak sie za to zabrać... Podstawa jest bo auto stoi, musze tylko skrzynie i poloske zmienic bo ukrecilem
kubson Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Fiat brava 1.4. Nauczyłem sie nim baaaaaaaaadzo wiele Więcej niż bmkami i innymi paździerzami Myśle, żeby kupić coś mniejsze, moze jakas cliowke lub colta. A Ty co tam masz ?
Frankk Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 a cieniasa Podsyłam Ci link do mojego bloga http://jacarteam.blogspot.com
pb_tesla Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Siema ja bawiłem się w kjs (chwilowa przerwa) ale zamierzam wznowić temat po narodzinach syna. Auto miało być tanie w naprawach i modach + rwd. Padło na fiata 126p, wdzięczne auto a na dodatek krótkie więc tzreba dobrze się pilnować aby nie obróciło. Obecnie sprzedałem swoją letnią zabawkę i "szukam" zdowej budy pod kjs, co do silnika to 40KM po modach zapewnia dość dobrą żywotność stosunkiem do frajdy. Myślałem też nad swapem ale temat umarł... nawet odkopałem zdjęcie rajdówki
senk Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Nie chce odgrzewać starych kotletów, ale sam szukałem wątku o tym czy ktoś jeździ jakieś Super OESY, KJSY, RO itd? Więc podbijam a nie zakładam nowy. Trochę czasu minęło może ktoś taki jest?
Rekomendowane odpowiedzi