Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Can ale jak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczow,

Niestety po problemach z alernatorem wyszly inne kwiatki ... miedzy innymi lekko upalona instalacja ...

A wiec nastal czas naprawy/modernizacji/ulepszania :whistling:

Chcialem sie dowiedziec od kolegow co potrzebuje zeby miec "Pelny"Can

Tzn wszystko co bylo w Can w moim audi w poliftach sam mam przedliftowa audi

Bede zakladal NaviPlus multimedialna kierownice i licznik z polifta (cyfrowy zegarek)

Teraz co jeszcze trzeba zmienic zeby miec calosc Cana jaki wychodzil w poliftach chodzi mi czy trzeba zmieniac sterownik ABS, jaki modol komfortu i czy najwazniejsze trzeba zmieniac ECU?

Moj silnik to AFN w trakcie modzenia wiec jeszce nie jest virusowany wiec zanim cokolwiek bede visrusowal chce doprowadzic auto do maksymalnego wypasu jaki byl .. wraz z pelna obsuga Can ktory byl w polifcie ..

Nie bardzo chce mi sie sie modulator Can skoro i tak musze przegrzebac prawie cala wiazke instalacji elektrycznej z przodu auta moge dolozyc niezbedne moduly i miec dostep do wszyskiego z poziomu VAG

Bardzo prosze o rzeczowa pomoc. A ja odwdziecze sie maly tutkiem dla tych ktorzy beda chceli cos takiego zrobic u siebie :)

Pozdrawiam

Moriusz

Opublikowano

Polift nie miał żadnego pełnego canu. Sterowniki które komunikują się pp canoe to licznik, ABS, sterownik silnika. Dodatkowo navi i multifunkcja ale to juz dodatkowy temat. Nie wiem jaki sens bawić się w taka modernizacje wiązki, lepiej poszukać kompletnej z polifta. A co do vaga to jedyna komunikacja z tym modelem jest po lini k. Can używają sterowniki do komunikacji miedzy sobą.

Opublikowano
  • Autor

Wiem :) wlasnie ze to nie full can tylko k-line :) chodzi mi teraz o pomoc doboru sterownika ECU ABS bo licznik juz lezy poliftowy SAT-NAV i kiera tak samo :)