Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5] wzmocnienie pod deska rozdzielcza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oględzin nabytku ciąg dalszy.

Zdjąłem dzis wskaźniki, bo kilka żaróweczek przepalonych było.

Odkręciłem dwie śrubki (ruszane ;) - żarówka od długisz wymieniana a i tak nie działa.

No ale po zdjęciu liczników zbaraniałem. Bo na wzmocnieniu pod deską są spawy - jakby coś było do tego wzmocnienia przymocowane. Czy to jest norma, bo reszte sobie oglądnąłem dokładniej (słupki) i żadnych niepokojących śladów nie widzę.

P.S. już wiem czemu nie działa mi temp zewnętrzna na wyświetlaczu - nie ma go tam ;) - można dołożyć ten wyświetlacz i termometr ??

Opublikowano

spawy to normalna sprawa, a co myślisz ze w fabryce kleją :D , wszyscy tak mamy nie obawiaj się ;)

Opublikowano

Tez sie zdziwiłem jak rozbebeszyłem plastiki do zakładania alarmu...

Te spawy wyglądaja jakby mietek dorwał sie do miga i całą noc w stodole wzmocnienia spawał... ale widze ze to norma... :D

Opublikowano
  • Autor

Uff -

wiesz nie myślałem że kleją (choć zgrzewanie to takie klejenie ;) ).

Ale widze pomalowane wzmocnienie a na tym właśnie spawy jakby ktos szalał potem (niepomalowane, choć bardzo staranne i ładne).

Dzięki za odpowiedź ;) - po prostu tego widoku to akurat się niespodziewałem zobaczyć - szczególnie w Audi.

Czyżby jakieś pofabryczne wzocnienia sztywności tej belki ?

Opublikowano

u mnie wygląda to tak

c3b82cc154663a61.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nie miałem jak dzis foty strzelić.

U mnie podobnie te na dole sa identiko, jeszcze jest kilka punktowych na środku (pewien nie jestem ale tak jakby wzmocnienie było nieco inne u mnie) .

Bratpit - nie wiem czy masz klekota czy benzynę - u mnie lampka od świec żarowych jest na osobnych kabelkach - nie przez kostkę tylko bezpośrednio z wiązki do żarówki.

Widze ze 3 wtyczka to pewnie temperaturka ;) albo automat :) - musze na tym pomyślec bo tep. zewnętrza by się przydała.

Jak wyszarpałem wszystkie żarówki z zegarów to widze że kontrolka do świateł pozycyjnych jest, tylko kabelków brak - chyba się zabiore za pierwszą przeróbkę Audika ;) żeby pozycyjne i krótkie były na niej sygnalizowane.

Ale to może po tym jak go będe nim mógł już jeżdzić ;).

Img_2_2.jpg

Img_1_2.jpg

Ostatnio było jeszcze w miare jasno jak sobie go rozbierałem to zrobiłem oty tego wzmocnienia u mnie.

Przetłoczenie pod wskaźnikami jest inaczej robione ;)