hary Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam. Znalazłem na Allegro kierownice którą chciałbym nabyć i zamontować do mojego auta. http://www.allegro.pl/item159570438_kierownica_air_bag_audi_tt_a3_a4_a6_a8_poduszka.html Moje audi to jeden z pierwszych wypustów A4-94r. Ja mam jeszcze taką starą,brzydką kierownice w nim. Problem mam taki teraz,bo nie wiem czy bedzie pasować ta kierownica z allegro do mojego modelu. Pomóżcie! Dajcie jakieś rady. Pozdrawiam
SLOVIAN Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ta kierownica,pochodzi najprawdopodobniej od TT-ki. Niewiem czy tam jest ten sam wielkolin co u ciebie,zapytaj sprzedawce. Osobiscie bym jej nie kupił,do twojego auta wygladem bedzie pasowac zwykła S-ka,ergonomie ma ta samą co ta no i cena...Zmieniłem na S-ke i ta fajera jest zaje..ista!
SLOVIAN Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mam,troche z dala ale widac. P.S. ta na allegro była obszywana,albo to nowka,chociaz poduszka sie strasznie odroznia.
Rekomendowane odpowiedzi