Alzak Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 mam pytanko co o malowania progow chce je pomalowac ale mam pewien problem bo boje sie ze jak sciagne gumowe progi to zostana mi jakies sldy na drwiach od tych zaczepow na te gumy co o tym myslicie??
wojtas-audi Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 To sam chcesz malowac ? Jak sciagniesz i pozniej zalozysz to nie bedzie zadnych sladow, chyba ze sie na tym nie znasz to lepiej daj do dobrego lakiernika
Alzak Opublikowano 14 Października 2008 Autor Opublikowano 14 Października 2008 nie chce sam malowac nie wygladalo by to najlepiej poprostu sam chce wiedziec co i jak bo o jest guma i nie jestem pewen co do jej malowania czy farba nie odleci po 2 miesiacach
Dibo Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Z gumą może być problem i nie zdziw się że Ci farba odpadnie.
Alzak Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 no i wlasnie o to mi chodzi czy jak sciagne te gumowe progi to pod nimi sa takie zaczepy na czy one sie trymaja drzwi zostaje jakis slad po ich sciagnieciu??
Reniu Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Z tego co widziałem, kolega milanex ma pomalowane progi, więc prawdopodobnie będzie mógł odpowiedzieć na Twoje wątpliwości: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_odp_b5_ahu_zmiana_wygladu_mojej_niuni-t14215.0.html Przyznam się szczerze, że również chodzi mi po głowie malowanie progów i nakładek.
Alzak Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 ogolnie widze ze duzo ludzi ma pomalowane progi i dokladki i zastanawiam sie co robia ze sladami po gumowych progach??
Rekomendowane odpowiedzi