Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Peugeot 508 2015 rok - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie byłem wczoraj autem szefowej na myjni i się przeraziłem. Co jest nie tak z nowymi lakierami, że auto użytkowane od 2 tygodni, po przebiegu 1100km i myte raz na bezdotyku a drugi raz na myjni ręcznej wygląda tak:

a9a59d5dde265733med.jpg

364793c701a65523med.jpg

e2e272524a1a97b1med.jpg

f229f2eb77e43ca0med.jpg

5b40ec196c659070med.jpg

65b304ac77a3d7c5med.jpg

8b55d3152488985fmed.jpg

Niestety nie miałem przy sobie aparat a jedynie telefon, który nie do końca oddaje wszystkie defekty. Ogólnie to całe auto jest w swirlach i holsach. Masakra.......

Opublikowano

Standard, masz teraz odpowiedź dlaczego nowe auta przed zabezpieczeniem powłoką są polerowane.

Opublikowano
  • Autor

No fakt ale byłem przerażony jak zobaczyłem to auto po umyciu. Chyba by mnie szlag trafił gdybym odebrał auto z salonu a po 2 tygodniach miał taki lakier :facepalm:

Opublikowano

całkiem możliwe, że tak wyglądało w salonie.

Opublikowano
  • Autor

Czy to wina nowoczesnego (miękkiego lakieru) czy po prostu tak w salonie pucowali ścierkami z Tesco, że każdy lakier by się poddał?

Opublikowano

Czy to wina nowoczesnego (miękkiego lakieru) czy po prostu tak w salonie pucowali ścierkami z Tesco, że każdy lakier by się poddał?

Po trosze wszystkiemu, mamy znajomego w serwisie Skody jak opowiadał jak ''fachowcy'' myją to .... spadała gąbka, tak tak gąbka to trzeba ja przydeptać nie wiem po co :) po czym myć dalej najlepiej jednym zamoczeniem cały bok :(

Dwa Franiu... noo.. za 30min przyjeżdża Pani po auto weź przetrzyj bo stał na dworze i sie przykurzył i wstaw już go do salonu ... itd...

Mieliśmy takiego C5, klienta co już 3-cie auto oddał nam na powłokę, mieli zakaz zdzierania czegokolwiek z samochodu taki przyjechał z fabryki taki odrazu do nas.... i było dużo lepiej.

Ale to też zależy od lakieru ojca Mondeo mimo że pewnie go myli nie wymagał korekty przed nałożeniem powłoki, albo nie deptali gąbki ;)

Edytowane przez gusiak11

Opublikowano
  • Autor

Oooo... Człowiek jednak całe życie czegoś się uczy :grin: motyw z deptaniem gąbki to mistrzostwo świata... w głupocie :facepalm: i idealny przykład jak NIE należy postępować.