rotter Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 witam - jak w temacie - będe zmieniał amorki i sprężyny w aucie i może jest ktoś kto jest w stanie mi powiedzieć jaką twardość i długość powinny mieć śruby od wahaczy, bo jak wiadomo lepiej nie zakładać z powrotem tych samych a wahacze są w dobrym stanie bo pare miesięcy temu wymieniałem a chciał bym uniknąć rozkręcania i dopiero jeżdżenia za śrubami
.Pablo. Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 poszukaj na forum były dokładnie opisane włącznie z numerem w aso
rotter Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 szukałem ale gdzieś nie moge znaleźć
Gość Michał Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 szukałem ale gdzieś nie moge znaleźć Podpowiem Ci, w dziale "Warsztat-zrób to sam"
rotter Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 niestety nie każdy ma czas na siedzenie i poszukiwanie tematu, ale dziękuje za podpowiedzi
gadi Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Bardziej się opłaca kupić cały komplet na allegro za 50 zł, niż kupować parę sztuk w serwisie (ceny są z kosmosu) A i tak w innych sklepach ze śrubami takich nie dostaniesz. http://moto.allegro.pl/item456613288_sruby_wahaczy_kpl_audi_a4_a6_a8_vw_passat_b5_b6.html[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 22:53_________________________________________________Myślę że jeśli były wymieniane wahacze ze śrubami niedawno, to można je jeszcze raz użyć.
rotter Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 można by nie wymieniać śrub ale miesiąc po wymianie wahaczy obniżałem auro i i wtedy właśnie nie wymieniałem śrub a teraz już nie moge zrobić tego kolejny raz i dla tego szukam jakichkolwiek informacji na ten temat i serdecznie dziękuje za podany link
Rekomendowane odpowiedzi