jozin3k Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, wczoraj dostrzegłem (problem) w mojej audiczce mianowicie, podczas trzymania pedału sprzęgła i równoczesnym trzymaniu gazu do oporu wskazówka obrotomierza znajduje sie w położeniu 3tyś obrotów i nie idzie dalej, za każdym razem tak samo, natomiast gdy puszcze sprzęgło obrotomierz działa normalnie i zamyka go odpowiednio (wszystko dzieje się na biegu jałowym, bo inaczej nie patrzyłem, żeby czegoś nie rozwalić). Czy wie ktoś z Was co to może być? No i wczoraj również zauważyłem, że moja audi podczas dawania gazu na biegu jałowym powyżej 3 tyś delikatnie walnie czarnym dymkiem nie pluje mokrą cieczą, ani nie zostawia śladu na asfalcie. Po prostu leci wszystko w atmosfere Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez jozin3k
SotoM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 co do obrotów - poprawne działanie co do dymka - DPF masz jeszcze na pokładzie?
jozin3k Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam bez DPF. A czemu te obroty sie tak zachowuja?
jozin3k Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 To jest jakas blokada dla dwumasu? Dobrze wiedziec czemu tak sie dzieje
Rekomendowane odpowiedzi