Stecykmtb Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam powyżej fotki mojej Audi przed zmianami ! Krótki opis auta: Audi A4 b6 rok 2004 1,9 tdi 131 KM Skrzynia 6-cio biegowa Grzane fotele przód oraz lusterka Sportowe siedzenia Trój ramienna kierowonica Kolorowy wyświetlacz wraz z nawigacją Zewnętrzny pakiet S line (oprócz zderzaka przód) Felgi 17 cali S line Schwarz Pakiet Tempomat Podłokietniki przód/tył Przyciemnione szyby tył Zawieszenie S line Zmiany jakie planuje dokonać w aucie to : Zderzak przód S line(zamówiony) Elektryczne szyby tył Podwójny wydech oraz zderzak tył S line pod ten wydech Napęd Quattro (jeśli ktoś wie gdzie robią przekładki proszę o info najlepiej dolnyśląsk) Grill S4 Nawigacja MMI Po wymianie zderzaka przedniego na S line Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Stecykmtb
Ryba333 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Siema SIema fajne auto NAWET WIEM OD KOGO ZDERZAK ZAMOWILES pozdrowienia A NO I ZAPOMNIALEM NAPISAC CHYBA BRAKUJE CI LISTW SLINE DOLNYCH NA DRZWIACH ?? SLABO NA ZDJECIACH WIDAC WRAZIE CO MAM TAKIE MOGE CI DORZUCIC DO PACZKI JAK BYS CHCIAL TO PISZ
Stecykmtb Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siema SIema fajne auto NAWET WIEM OD KOGO ZDERZAK ZAMOWILES pozdrowienia A NO I ZAPOMNIALEM NAPISAC CHYBA BRAKUJE CI LISTW SLINE DOLNYCH NA DRZWIACH ?? SLABO NA ZDJECIACH WIDAC WRAZIE CO MAM TAKIE MOGE CI DORZUCIC DO PACZKI JAK BYS CHCIAL TO PISZ Listwy mam
Stecykmtb Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 fotki wnętrza poprosimy Jak będę miał chwilkę wolną to zrobię kilka fotek wnętrza
Rekomendowane odpowiedzi